To this day, the book has been translated into two foreign languages and is being sold in Croatia, the USA, the UK and in EU member countries. The book has remarkable reviewers: Dr. Peter Steidl, Principal at Neurothinking, Dr. Benny B. Briesemeister, CEO Neurospective GmbH and NMSBA Neurotalent of the Year 2015 are just some of the valuable reviewers! Neuromarketing Armoury is part of the Neuromarketing Science and Business Association Publication Series what makes this book worth reading!

Let me get this straight, this book is not for everyone! This book is for all of you who are not afraid of finding out what science and marketing profession have been hiding and keeping to themselves! This book is intended for all “Smart Alecks“ in marketing. Now it’s time to find out what science and practice has revealing and hiding from you.

So make sure that you get your copy of the book today!

Interview with Dr. Hedda Martina Šola

Rated with 5-Star Reviews on Amazon, the book “Neuromarketing Armoury” finds her place at Top Companies & Universities among the Globe!

GOODBYE, THE TRADITIONAL MARKETING!

HELLO, NEUROMARKETING!

How many times have you been to the mall and you bought a product that you had no intention to buy in the first place? How many times have you bought the same product because you find a specific brand to be great?

Do you know why Mini Cooper was more desirable than Ferrari in 2002? None of these is a coincidence. Big brands such as Google, Disney, Facebook, Apple and similar have been using neuromarketing techniques for years.

The book ‘Neuromarketing Armoury’ represents the real armoury which can provide you with a different view of marketing, and, most importantly, you can apply the tricks of the trade given in the book to your business!If you like: “Buyology: Truth and Lies About Why We Buy”, then you’ll like “Neuromarketing Armoury” for a first sight! This book is not intended to be read in one sitting since it will certainly leave you breathless, but as a manual you will use in day-to-day business, reading the chapters you find essential for your business activity. The book also contains numerous tests which may help boost your brain’s creativity in solving marketing problems (determining the retail price, market positioning, product design etc.), as well as a number of techniques assistant professors can utilise in their exercises at the faculty. This book will teach all of you who have been in business for a long time now the marketing practice tricks! To all of you who are studying, it will serve as additional bibliography worth reading and aimed at training you in marketing!

So, what are you waiting for?

The „Neuromarketing Armoury“ eBook is now avaliable for Order!

Napokon jedna knjiga, koja ne samo da će dati svoj doprinos marketinškoj struci, nego će i pomoći poduzetnicima u njihovom svakodnevnom radu, a sve je to prikazano na jedan iznimno zanimljiv način, tako da će čitatelji nakon što pročitaju ovu knjigu, željno iščekivati nove umotvorevine autorice. Ovo djelo može i treba poslužiti kao osnov za daljnja istraživanja ove problematike.

prof. dr. sc. Marinko Jurčević, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti i stalni sudski vještak za marketing i medije

“Knjiga Marketinška oružarnica rezultat je višegodišnjeg rada na području marketinga i posebno neuromarketinga mlade autorice i znanstvenice dr. sc. Hedde Martine Šola. Ovo je njena prva knjiga, ali, što joj daje posebnu vrijednost, i prva knjiga o neuromarketingu objavljena u Hrvatskoj. Autorica nam na konkretnim primjerima (studijama poslovnih slučajeva) i na temelju najnovijih istraživanja govori o ovoj problematici te nam nudi alate koji se u njoj koriste i otkriva, kako sama kaže, i trikove iz marketinške prakse. Uz sve to autorica nam je u svojoj knjizi ponudila i poveću zbirku (njih čak 30) najnovijih i ažuriranih zakonskih propisa koji u Republici Hrvatskoj tretiraju ovu problematiku. Obzirom na originalan i duhovit stil pisanja, a zadržavajući pri tome potrebnu stručnu i znanstvenu razinu, te na značaj i aktualnost tematike koju obrađuje knjiga je vrijedan priručnik marketinškim stručnjacima, a osobito onima koji se bave neuromarketingom, te studentima koji izučavaju marketing, kao zanimljiva i korisna dodatna literatura. Zbog zanimljivosti tematike o kojoj govori i stila kojim je pisana knjiga Marketinška oružarnica se, s posebnim zadovoljstvom, može preporučiti za čitanje i široj čitateljskoj publici. Poznavajući njenu volju i upornost, ali i stručni i znanstveni potencijal, uvjeren sam da nećemo još dugo čekati da nas mlada autorica podari svojom sljedećom knjigom, jer o neuromarketingu (i ne samo o tome), može još puno toga reći”.- izv. prof. dr. sc. Ivan Matković, profesor na Fakultetu društvenih znanosti Sveučilišta Hercegovina u Mostaru

Interdisciplinarna je, dinamična i donosi bezbroj inspirativnih i inteligentnih primjera, a visoki IQ i široka izobrazba, pretpostavljam, odgovarali bi profilu dobrih marketinških stručnjaka (Googleov natječaj za posao). Knjiga se zapravo temelji na isticanju suprotnosti: kako treba, a što ne valja u marketingu. I zato je prihvatljiva i stručnjacima i studentima i nestručnjacima poput mene jer stilom i sadržajem motivira na čitanje, na razmišljanje, suočavanje, otkrivanje bez prevelikog napora, a da pritom nije izgubila na svojoj istinitosti i stručnosti. Neuroznanost u marketingu! Kako pobijediti konkurenciju, izbjeći krizu, nositi se s krizom, pridobiti kupce, posebno djecu… Znala sam da postoji iako nisam to znala kao definiciju i disciplinu. Ono što meni u ovoj knjizi posebno odgovara, inzistiranje je na etičnosti jer čini se da ona uvijek dobiva u konačnici (korporacija Perrier i benzen u mineralnoj vodi), Ili urušavanje globalnoga morala odražava se na svim područjima ljudske djelatnosti pa i u marketingu, npr. sitnim slovima na ambalaži da morate uzeti povećalo kako biste pročitali sadržaj ili poluistine napisane na proizvodima. O tome i Vi pišete u knjizi. Čovjek se na kraju pita kako se snaći u svemu tome i ostati živ i zdrav. Knjigu sam čitala, lektorirala i istodobno učila, a to mi najviše odgovara. Naslovljena je Marketinška oružarnica. Mislim da su marketing i oružarnica gotovo sinonimi jer ne mogu jedno bez drugoga. – Sonja Krvavica, prof., službena lektorica “Marketinške Oružarnice”

Vjerujem da Heddina knjiga može naći svoje mjesto među onih pet koje ćete ovog ljeta ponijeti sa sobom. Iz ponuđene oružarnice izaberite “marketinško oružje” koje vam najviše leži i vratite se na jesen još jači. Marketing je tržište na kojem “borba” zahtjeva kvalitetno “oružje”. Heddina knjiga je jedno od njih. – doc. dr. sc. Saša Petar, prof. v. š. i autor 25 poslovnih knjiga

Topla preporuka studentima i svim znatiželjnim čitateljima!
Lako čitljiv, zanimljiv i koristan vodič kroz temeljne pojmove neuromarketinga, obogaćen brojnim primjerima u kojima se lako prepoznaju situacije iz svakodnevnoga života. Marketing je svuda oko nas, a ova nam knjiga pomaže prepoznati neke njegove alate.
Čestitke autorici!dr. sc. Ana Skledar Matijević, prof. v. š., Prodekanica za nastavu Veleučilišta Baltazar

Čast mi je i zadovoljstvo što sam upoznala gospođu dr. sc. Heddu Martinu Šola, ukazala mi je na čitav niz aktivnosti koje svakako trebam provoditi u svom poslu, i to meni kao laiku na potpuno razumljiv način. Kao što kaže prof. Sonja Krvavica, knjiga “Marketinška oružarnica” jest pisana u domeni struke, no načinom i jezikom potpuno razumljivim svima; svakako je preporučam svima koji traže način kako se što brže otisnuti prema cilju i pritom se igrati – kroz zaigranost ali i etičnost, nagrada je poslovni uspjeh. Sigurna sam također da je ova knjiga vrlo korisna i svim potrošačima koji u moru ponuda proizvoda na tržištu žele naučiti prepoznavati kvalitetu, dakle – ono što i želimo.Mirjana Kvaćica

Marketinška oružarnica je pravo osvježenje među knjigama na ovu temu. Iz svake stranice se može izčitati ogromno znanje autorice na ovu temu, te knjiga svakako zaslužuje nastavak.
Knjiga će biti vrlo koristan alat studentima, a istodobno jako zanimljiva i svima koji nisu direktno u marketingu, ali ih zanima kako marketing i oglašavanje oblikuju naš svakodnevni život. Ako odaberete uzeti ovu knjigu sa sobom na godišnji ove godine, dobiti ćete brdo novih korisnih, konkretnih ideja koje odmah možete upotrijebiti u svom poslovanju- prof. Ana Rogić

Sretnim slučajem našla mi se u rukama knjiga dr. sc. Hedde Martine Šola Marketinška oružarnica. Pročitavši taj naslov, shvatio sam osobnu nenaoružanost tim svojstvima ljudske i poslovne komunikacije pa sam prionuo čitanju ne bih li zavirio u vrijednosti koje su toliko godina izmicale mojoj pozornosti. I zaista, shvatio sam već poslije prvih stranica da pored moje zaokupljenosti literarnim diskursom i teorijsko-analitičkim izvodima o razlozima njegove privlačnosti, odnosno neprivlačnosti, živi jedna znanost koja logičnim zalaskom u psihološko područje primatelja informacija otkriva da ono što pojedine ishode tematske sekvencije, ili cjeline, pravi osobito dojmljivim jestneočekivano, pa čak i paradoksalno, rješenja pojedine dvojbene situacije. Primjerice, kada je Miškin u Idiotu Dostojevskog upozoren da pripazi na vrijednu vazu, on, dakako, obeća da će se na to usredotočiti, a onda mu se dogodi da je razbije.Odabrao sam ovaj literarni primjer stoga jer on otkriva jedan podsvjesni proces pri kojem subjekt odabire ono rješenje koje je protivno njegovoj racionalnoj odluci i težnji da zaista provede takvu odluka. Primjer, dakle,upućuje na zaključak da se poneke odluke stvaraju u jednom sakrivenom prostoru za dosluh subjekta s njime te da su one u toj svojoj skrovitosti ovisne o poretku vrijednosti o onome o što subjekt stavlja pod nadzor svoje racionalne želje.
Iz tog saznanja valja mi zaključiti:Suočavajući se sa znanstvenim objašnjenjima Hedde Martine Šole o problemima iznalaženja marketinških izazova, potencijalni oglašivač će u štivu njezina djela naći niz iznenađujućih stavaka, pa i kritičkih opservacija o praksi oglašavanja.
Obogaćen tim novim saznanjima,oglašivač će pristupiti iznalaženje novih i učinkovitijih pristupa potencijalnim poklonicima svoje ponude. S tim uvjerenjem, i sam se osjećajući potpunijim poslije čitanja Marketinške oružarnice, najtoplije preporučam to vrijedno djelo.
– Dr. sc. Vlatko Perković, književnik-dramatičar