10
Leave a Reply

10 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sonja Krvavica, prof., službena lektorica "Marketinške Oružarnice"

Što se tiče knjige Marketinška oružarnica, napisana je u domeni struke i stručnom metodologijom. Interdisciplinarna je, dinamična i donosi bezbroj inspirativnih i inteligentnih primjera, a visoki IQ i široka izobrazba, pretpostavljam, odgovarali bi profilu dobrih marketinških stručnjaka (Googleov natječaj za posao). Knjiga se zapravo temelji na isticanju suprotnosti: kako treba, a što ne valja u marketingu. I zato je prihvatljiva i stručnjacima i studentima i nestručnjacima poput mene jer stilom i sadržajem motivira na čitanje, na razmišljanje, suočavanje, otkrivanje bez prevelikog napora, a da pritom nije izgubila na svojoj istinitosti i stručnosti.Neuroznanost u marketingu! Kako pobijediti konkurenciju, izbjeći krizu, nositi… Read more »

dr.sc. Saša Petar,prof.v.š. i autor 25 poslovnih knjiga

Vjerujem da Heddina knjiga može naći svoje mjesto među onih pet koje ćete ovog ljeta ponijeti sa sobom. Iz ponuđene oružarnice izaberite “marketinško oružje” koje vam najviše leži i vratite se na jesen još jači. Marketing je tržište na kojem “borba” zahtjeva kvalitetno “oružje”. Heddina knjiga je jedno od njih.

Čestitam Hedda Martina, jedva čekam pročitati! 🙂

Topla preporuka studentima i svim znatiželjnim čitateljima!
Lako čitljiv, zanimljiv i koristan vodič kroz temeljne pojmove neuromarketinga, obogaćen brojnim primjerima u kojima se lako prepoznaju situacije iz svakodnevnoga života. Marketing je svuda oko nas, a ova nam knjiga pomaže prepoznati neke njegove alate.
Čestitke autorici!

Mirjana Kvaćica

Čast mi je i zadovoljstvo što sam upoznala gospođu Heddu Martinu Šola, M.Econ., :ukazala mi je na čitav niz aktivnosti koje svakako trebam provoditi u svom poslu, i to meni kao laiku na potpuno razumljiv način. Kao što kaže prof. Sonja Krvavica, knjiga “Marketinška oružarnica” jest pisana u domeni struke, no načinom i jezikom potpuno razumljivim svima; svakako je preporučam svima koji traže način kako se što brže otisnuti prema cilju i pritom se igrati – kroz zaigranost ali i etičnost, nagrada je poslovni uspjeh. Sigurna sam također da je ova knjiga vrlo korisna i svim potrošačima koji u moru… Read more »

prof. Ana Rogić

Marketinška oružarnica je pravo osvježenje među knjigama na ovu temu. Iz svake stranice se može izčitati ogromno znanje autorice na ovu temu, te knjiga svakako zaslužuje nastavak.
Knjiga će biti vrlo koristan alat studentima, a istodobno jako zanimljiva i svima koji nisu direktno u marketingu, ali ih zanima kako marketing i oglašavanje oblikuju naš svakodnevni život. Ako odaberete uzeti ovu knjigu sa sobom na godišnji ove godine, dobiti ćete brdo novih korisnih, konkretnih ideja koje odmah možete upotrijebiti u svom poslovanju.

prof.dr.sc.Stanislav Nakić, prodekan Fakulteta društvenih znanosti Sveučilišta Hercegovina

Kao jedan od stručnih recenzenata knjige: “Marketinška Oružarnica” autorice H.M.Šole, M.Econ., mogu reći da će ova knjiga kroz znanstvene i stručne radove autorice, šokirati kako laike, tako i stručnjake u ovoj tematici, donoseći malo poznate činjenice i tehnike, koje se koriste u svrhu promoviranja i prodaje proizvoda, na nama neshvatljiv i do sada nepoznat način. Kako sam ujedno i mentor autorici na njezinoj doktorskoj disertaciji, njezin znanstveni doprinos u području neuromarketinga se nastavlja, te će nam u skoroj budućnosti donijeti nove spoznaje u tom području. Autorica je uspjela izuzetno kompleksnu disciplinu, u ovoj knjizi, predstaviti na iznimno čitljiv način, stoga… Read more »

prof.dr.sc.Marinko Jurčević, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti i stalni sudski vještak za marketing i medije

Napokon jedna knjiga, koja ne samo da će dati svoj doprinos marketinškoj struci, nego će i pomoći poduzetnicima u njihovom svakodnevnom radu, a sve je to prikazano na jedan iznimno zanimljiv način, tako da će čitatelji nakon što pročitaju ovu knjigu, željno iščekivati nove umotvorevine autorice. Ovo djelo može i treba poslužiti kao osnov za daljnja istraživanja ove problematike.

dr.sc. Ivan Matković, docent na Fakultetu društvenih znanosti Sveučilišta Hercegovina

Knjiga “Marketinška Oružarnica” rezultat je višegodišnjeg rada na području marketinga i posebno neuromarketinga mlade autorice i znanstvenice Hedde Martine Šola. Obzirom na originalan i duhovit stil pisanja, a zadržavajući pri tome stručnu i znanstvenu razinu, te na značaj i aktualnost tematike koju obrađuje, knjiga je vrijedan priručnik marketinškim stručnjacima, a osobito onima koji se bave neuromarketingom, te studentima koji izučavaju marketing, kao zanimljiva i korisna dodatna literatura.

Paula Jelinek, univ.bacc.oec., voditeljica službene promocije knjige "Marketinška oružarnica" i studentica na diplomskom studiju Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Knjigu “Marketinška oružarnica” bih preporučila svima, od nas studenata, preko poduzetnika, do šire mase, za razumijevanje promjena koje se svakodnevno događaju oko nas. Autorica je svoje stručno znanje, stečeno godinama iskustva i stalnim usavršavanjem, popratila primjerima iz svakodnevnog života, što knjigu čini idealnim oružjem za shvaćanje marketinških trikova. Stil pisanja je drugačiji od onog na što smo navikli, originalan i duhovit. Čestitke autorici, prognoziram Vašoj knjizi veliki uspjeh, i bila mi je čast prisustvovati na promociji knjige.