Doc. dr.sc. Hedda Martina Šola

Doc. dr.sc. HEDDA MARTINA ŠOLA

Doc.dr.sc. Hedda Martina Šola dobitnica je prestižne nagrade “Hrvatske utjecajne žene 2019” godine. Objavljena je u međunarodnoj enciklopediji „Hübners Who is Who in Croatia“ (2015) kao jedna od vodećih marketinških stručnjakinja u RH. Bilježi 20 godišnje radno iskustvo na strateškim marketinškim pozicijama kao Članica Uprave za marketing Američkog telekoma za JI Europu, direktorice marketinga velikih kompanija do glasnogovornice i voditeljice marketinga APIU (Agencija za promicanje izvoza i ulaganja), Vlade RH. U akademskom svijetu, obnašala je funkcije: Prodekanice za poslovnu suradnju i međunarodne odnose, profesorice na nekoliko privatnih fakulteta, savjetnice vodećih kompanija, gradova i općina za strateški marketing. Njezino ime je potpisano na nekolicini vizualnih identiteta gradova i općina kao i strateških marketinških planova, brendova i strategija.

Autorica je prve knjige o neuromarketingu u Hrvatskoj: „Marketinška oružarnica“. Izdala je i međunarodno izdanje knjige pod nazivom: „Neuromarketing Armoury“, koju potpisuje najveći neuromarketinški Institut NMSBA (Neuromarketing Science & Business Association) i vodeći svjetski stručnjaci u neuromarketinškoj struci. Njezine knjige su prevedene na dva strana jezika, izučavaju se na Sveučilištima i privatnim fakultetima, te se prodaju u Hrvatskoj, USA i zemljama EU. Školovala se u Hrvatskoj, SAD-u (Cleveland State University, FIAS- Washington DC, Cambridge Wealth Management), Austriji (WIFI Institute for Economic Promotion)  i Danskoj (University of Copenhagen, Copenhagen Business School) gdje je završila i specijalizaciju iz neuromarketinga i potrošačke neuroznanosti. Stalna je sudska vještakinja za marketing i intelektualno vlasništvo na Županijskom sudu u Zagrebu. Osvojila je nekolicinu međunarodnih priznanja i zahvala. Doktorirala je iz područja neuromarketinga na Sveučilišnom poslijediplomskom doktorskom studiju društvenih ekonomskih znanosti te stekla akademski naziv doktorice ekonomskih znanosti (dr.sc.). Izabrana je u znanstveno nastavno zvanje docenta, područje: društvenih znanosti, znanstveno polje: ekonomija, znanstvena grana: marketing. Docentica je na Katedri za marketing pri Sveučilištu Hercegovina.

Ravnateljica je Instituta za Neuromarketing te aktivno surađuje na raznim projektima s vodećim marketinškim/neuromarketinškim kompanijama i Sveučilištima u svijetu. Do danas je savjetovala preko 100 raznih kompanija i objavila preko 30 znanstvenih i stručnih radova. Također, angažirana je na raznim strateškim projektima Turističkih zajednica, gradova i vodećih kompanija u svojstvu savjetnika za marketing. 

20

godina iskustva u marketingu

250+

zadovoljnih klijenata

30+

stručnih i znanstvenih radova + knjiga

2

međunarodne enciklopedije

IZ MEDIJA

Posljednje iz medija

SUDSKA VJEŠTAKINJA ZA MARKETING HEDDA MARTINA ŠOLA  OTKRIVA ZAŠTO JE CIJELI SVIJET “POLUDIO” ZA IGRICOM “POKEMON GO” 

http://goo.gl/STNYOp, http://goo.gl/f2Z4S6, http://goo.gl/W1xCni

HEDDA MARTINA ŠOLA OBJAVILA PRVU KNJIGU O NEUROMARKETINGU

http://goo.gl/FDRcq2

NOVA DIREKTIVA OD DANAS NA SNAZI: SVE KUTIJE CIGARETA MORATI ĆE IMATI OVA DRAMATIČNA UPOZORENJA

http://goo.gl/gcZbMN

 TEHNIKE NEUROMARKETINGA U PREDIZBORNIM I POSTIIZBORNIM KAMPANJAMA http://profitiraj.hr/tehnike-neuromarketinga-u-predizbornim-i-postizbornim-kampanjama/

 KARAMARKOVA METODA „mi,mi,mi“, MILANOVIĆEVA „toplo-hladno“ PROČITAJTE ČLANAK OVDJE