1744

Dr.sc. HEDDA MARTINA ŠOLA

Dr.sc. Hedda Martina Šola objavljena je u međunarodnoj enciklopediji „Hübners Who is Who in Croatia“ (2015) kao jedna od vodećih marketinških stručnjakinja u RH. Bilježi 20 godišnje radno iskustvo na strateškim marketinškim pozicijama kao Članica Uprave za marketing Američkog telekoma za JI Europu, direktorice marketinga velikih kompanija do glasnogovornice i voditeljice marketinga APIU, Vlade RH. U akademskom svijetu obnašala je funkciju Prodekanice za poslovnu suradnju i međunarodne odnose te je profesorica na nekoliko privatnih fakulteta, savjetnik vodećih kompanija, Gradova i Općina za strateški marketing. Njezino ime je potpisano na nekolicini vizualnih identiteta Gradova i Općina kao i strateških marketinških planova, brendova i strategija.

Autorica je prve knjige o neuromarketingu u Hrvatskoj „Marketinška oružarnica“. Nedavno je izdala  i knjigu „Neuromarketing Armoury“ u sklopu najvećeg neuromarketinškog Instituta NMSBA koju potpisuju vodeći svjetski stručnjaci u neuromarketinškoj struci. Njezine knjige su prevedene na dva strana jezika, izučavaju se na fakultetima i prodaju se u Hrvatskoj, Londonu, USA i zemljama EU. Školovala se u Hrvatskoj, SAD-u (Cleveland State University, FIAS- Washington DC, Cambridge Wealth Management), Austriji (Wifi Institute for Economic Promotion)  i Danskoj (University of Copenhagen, Copenhagen Business School gdje je završila i specijalizaciju iz neuromarketinga i potrošačke neuroznanosti). Dr. Hedda Martina Šola je stalna sudska vještakinja za marketing na Županijskom sudu u Zagrebu. Osvojila je nekolicinu međunarodnih priznanja i zahvala. Doktorirala je iz područja neuromarketinga na Sveučilišnom poslijediplomskom doktorskom studiju društvenih ekonomskih znanosti te stekla akademski naziv doktorice ekonomskih znanosti (dr.sc.). Danas surađuje na raznim projektima s vodećim neuromarketinškim kompanijama i Sveučilištima u svijetu gdje je do danas savjetovala preko 100 raznih kompanija i objavila preko 30 znanstvenih i stručnih radova.

20

godina iskustva u marketingu

250+

zadovoljnih klijenata

30+

stručnih i znanstvenih radova + knjiga

2

međunarodne enciklopedije

IZ MEDIJA

Posljednje iz medija

SUDSKA VJEŠTAKINJA ZA MARKETING HEDDA MARTINA ŠOLA  OTKRIVA ZAŠTO JE CIJELI SVIJET “POLUDIO” ZA IGRICOM “POKEMON GO” 

http://goo.gl/STNYOp, http://goo.gl/f2Z4S6, http://goo.gl/W1xCni

HEDDA MARTINA ŠOLA OBJAVILA PRVU KNJIGU O NEUROMARKETINGU

http://goo.gl/FDRcq2

NOVA DIREKTIVA OD DANAS NA SNAZI: SVE KUTIJE CIGARETA MORATI ĆE IMATI OVA DRAMATIČNA UPOZORENJA

http://goo.gl/gcZbMN

 TEHNIKE NEUROMARKETINGA U PREDIZBORNIM I POSTIIZBORNIM KAMPANJAMA http://profitiraj.hr/tehnike-neuromarketinga-u-predizbornim-i-postizbornim-kampanjama/

 KARAMARKOVA METODA „mi,mi,mi“, MILANOVIĆEVA „toplo-hladno“ PROČITAJTE ČLANAK OVDJE