Doc. dr.sc. Hedda Martina Šola

Doc. dr.sc. HEDDA MARTINA ŠOLA

Doc. dr.sc. Hedda Martina Šola objavljena je u međunarodnoj enciklopediji „Hübners Who is Who in Croatia“ (2015) kao jedna od vodećih marketinških stručnjakinja u RH. Bilježi 20 godišnje radno iskustvo na strateškim marketinškim pozicijama kao Članica Uprave za marketing Američkog telekoma za JI Europu, direktorice marketinga velikih kompanija do glasnogovornice i voditeljice marketinga APIU, Vlade RH. U akademskom svijetu obnašala je funkciju Prodekanice za poslovnu suradnju i međunarodne odnose, profesorice na nekoliko privatnih fakulteta, savjetnice vodećih kompanija, Gradova i Općina za strateški marketing. Njezino ime je potpisano na nekolicini vizualnih identiteta Gradova i Općina kao i strateških marketinških planova, brendova i strategija.

Autorica je prve knjige o neuromarketingu u Hrvatskoj: „Marketinška oružarnica“. Nedavno je izdala  i knjigu: „Neuromarketing Armoury“ u sklopu najvećeg neuromarketinškog Instituta NMSBA koju potpisuju vodeći svjetski stručnjaci u neuromarketinškoj struci. Njezine knjige su prevedene na dva strana jezika, izučavaju se na fakultetima i prodaju se u Hrvatskoj, Londonu, USA i zemljama EU. Školovala se u Hrvatskoj, SAD-u (Cleveland State University, FIAS- Washington DC, Cambridge Wealth Management), Austriji (Wifi Institute for Economic Promotion)  i Danskoj (University of Copenhagen, Copenhagen Business School gdje je završila i specijalizaciju iz neuromarketinga i potrošačke neuroznanosti). Stalna je sudska vještakinja za marketing i intelektualno vlasništvo na Županijskom sudu u Zagrebu. Osvojila je nekolicinu međunarodnih priznanja i zahvala. Doktorirala je iz područja neuromarketinga na Sveučilišnom poslijediplomskom doktorskom studiju društvenih ekonomskih znanosti te stekla akademski naziv doktorice ekonomskih znanosti (dr.sc.). Zaposlena je na Sveučilištu Hercegovina kao docent na kolegijima iz područja marketinga te aktivno surađuje na raznim projektima s vodećim neuromarketinškim kompanijama i Sveučilištima u svijetu. Do danas je savjetovala preko 100 raznih kompanija i objavila preko 30 znanstvenih i stručnih radova.

20

godina iskustva u marketingu

250+

zadovoljnih klijenata

30+

stručnih i znanstvenih radova + knjiga

2

međunarodne enciklopedije

IZ MEDIJA

Posljednje iz medija

SUDSKA VJEŠTAKINJA ZA MARKETING HEDDA MARTINA ŠOLA  OTKRIVA ZAŠTO JE CIJELI SVIJET “POLUDIO” ZA IGRICOM “POKEMON GO” 

http://goo.gl/STNYOp, http://goo.gl/f2Z4S6, http://goo.gl/W1xCni

HEDDA MARTINA ŠOLA OBJAVILA PRVU KNJIGU O NEUROMARKETINGU

http://goo.gl/FDRcq2

NOVA DIREKTIVA OD DANAS NA SNAZI: SVE KUTIJE CIGARETA MORATI ĆE IMATI OVA DRAMATIČNA UPOZORENJA

http://goo.gl/gcZbMN

 TEHNIKE NEUROMARKETINGA U PREDIZBORNIM I POSTIIZBORNIM KAMPANJAMA http://profitiraj.hr/tehnike-neuromarketinga-u-predizbornim-i-postizbornim-kampanjama/

 KARAMARKOVA METODA „mi,mi,mi“, MILANOVIĆEVA „toplo-hladno“ PROČITAJTE ČLANAK OVDJE